Vaje za hrbet – SPS osnovni set

Osnovni set Spiralne stabilizacije vključuje posebno oblikovan pripomoček – SPS elastiko za izvajanje vaj ter slikovno bogato knjigo Zdrava hrbtenica – Zdrava hoja

53,00 

Opis

Vaje za hrbet na drugačen način. S SPS setom lahko pričnete izvajati vaje za hrbet, rame in vrat. Samostojno učenje je priporočljivo za ljudi, ki nimajo večjih težav ali bolečin. V primeru akutnih bolečin ali okvar je nujno posvetovanje z fizioterapevtom oz. strokovnjakom, ki vas bo vodil skozi postopek in primerno prilagodil vaje.

Osnovni set Spiralne stabilizacije vključuje posebno oblikovan pripomoček – SPS elastiko za izvajanje vaj ter slikovno bogato knjigo Zdrava hrbtenica – Zdrava hoja z razlago glavnih načel metode Spiralne stabilizacije. klinične primere zdravljenj,  podroben opis ter potek vaj za razbremenitev hrbtenice, preprečevanja poškodb in odprave posledic mišičnega neravnovesja zaradi sedečega ali monotonega načina dela. Knjiga je napisana tako za splošno kot strokovno javnost. Je temeljna knjiga Spiralne stabilzacije (uradna stran SPS metode)